fbpx
HELP!

Hoe kunnen we je helpen?

Close
Close
123, New Lenox Jersey City, NJ 07305, USA
123-456-7890 info@yoursite.com
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.

BiMi Books: een geweldig cadeau voor een kind van 3 jaar

Wordt jouw kleine meid of man bijna drie jaar oud en kan hij of zij geen genoeg krijgen van prachtige verhalen uit de leukste voorleesboeken? Dan is een gepersonaliseerd voorleesboek van BiMi Books hét cadeau voor jouw kind!

Een boek waarin jouw kleine superheld de hoofdrol speelt; een prachtig avontuur voor kind én ouder.

gepersonaliseerd kinderboek

Een momentje samen

Na een lange dag op de peuterspeelzaal, vol nieuwe indrukken en ontdekkingen kan jouw kleine spruit ook wel een momentje gebruiken om tot rust te komen. Eventjes samen heerlijk ontspannen met een magisch voorleesboek, dat klinkt toch als een super cadeau voor de verjaardag van je (klein)kind?

De held van het verhaal

Bij BiMi Books creëren we fantastische verhalen waarin jouw kind of kleinkind de hoofdrol vervult. De boeken zitten vol leuke verrassingen en het avontuur houdt zeker niet op bij de laatste bladzijde. Als een heuse drakentemmer, een onbevreesde avonturier in de dieptes van de zee of in een zoektocht naar een magische eenhoorn wanen zij zich echt de held van het verhaal.

‘Kan je van mij ook een superheld maken?’

Als kinderen zich op deze schitterende wijze in een boek terugzien, resulteert dat natuurlijk in een brede glimlach van oor tot oor. Maar naast die prachtige lach brengen de BiMi Books boeken ook nog andere grote voordelen met zich mee:

  • Plezier en verwondering: De kleine lezertjes en/of luisteraars halen in de allereerste plaats veel vreugde en verwondering uit de voorleesboeken. Ze vinden het fantastisch om de fantasierijke werelden te ontdekken en zichzelf als de held te zien.
  • Een duwtje in de rug voor het zelfvertrouwen: je peuter kan de hele wereld aan, dat wordt nog eens extra benadrukt in de belevenissen van BiMi Books. Het geeft net dat extra beetje zelfvertrouwen dat ieder kind kan gebruiken.
  • Prikkeling van de fantasie en creativiteit: wanneer je kleine zichzelf als stoere drakentemmer of als ware diepzee-avonturier ziet, prikkelt dat de fantasie en creativiteit. Ze maken namelijk kennis met werelden die totaal nieuw zijn en ze komen in aanraking met nieuwe verhalen.

Hoe het werkt?

Het is heel eenvoudig om dit prachtige cadeau voor een kind van 3 jaar te bestellen. In vier duidelijke en simpele stappen heb jij een BiMi Book in huis met jouw kleine meid of man in de hoofdrol!

  • Maak je keuze: waar wordt jouw kleine meid of man nou echt enthousiast van? is je kind gek op sprookjesachtige eenhoorns? Of is het al een echt voetballertje? Ga voor het boek dat het beste past bij jouw kind of kleinkind.
  • Upload een leuke foto: ga op zoek naar de allerleukste foto van je kleine meid of man. Je gaat ‘m heel vaak terugzien dus wees zorgvuldig. Je kleine held moet natuurlijk wel goed voor de dag komen.
  • Bewerk de foto: geen zorgen, je hebt geen bijzondere fotoshop-skills nodig om de foto te bewerken. We vragen je alleen om de contouren van het gezicht van je kind uit te knippen. Met onze tools is dat heel erg makkelijk.
  • Controleren: dit is een zeer belangrijk onderdeel van de vier stappen. Als de preview nog niet helemaal naar wens is, kun je heel gemakkelijk nog wat wijzigingen in de foto aanbrengen. Zo weet je zeker dat wat je bestelt ook echt goed is.

TIP: je kan het bewerken ook helemaal aan ons over laten. Upload de foto van je peuter, schrijf een voorwoord voor hem of haar en wij doen de rest. Lekker makkelijk, toch?

Een leerzaam avontuur

Wanneer je besluit dit fantastische cadeau te schenken aan een kind van 3 jaar, gaan jullie gegarandeerd een leerzaam avontuur tegemoet. In het derde levensjaar ontwikkelen peuters namelijk het zelfbewustzijn, maar ook verlegenheid en angst voor dingen in de buitenwereld kan toenemen. Het is daarom belangrijk om spelenderwijs het avontuur aan te gaan en je kind kennis te laten maken met nieuwe werelden en verhalen. Daarnaast is het ook een goed idee om lekker samen te lezen om zo de woordenschat van je kind te vergroten.

Een voetbal avontuur voor de grootste voetbalfans

Een betoverend avontuur vol magische momenten

gepersonaliseerde kinderboeken

Ga mee op een zoektocht diep in de zee in dit geweldige avontuur 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over één van onze gepersonaliseerde voorleesboeken? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bij BiMi Books staan we je graag te woord. Neem gerust contact met ons op.