fbpx
HELP!

Hoe kunnen we je helpen?

Close
Close
123, New Lenox Jersey City, NJ 07305, USA
123-456-7890 info@yoursite.com
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.

Over ons

Plezier en échte aandacht voor elkaar 

Bij BiMi Books maken we gepersonaliseerde kinderboeken voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Dat doen we door de naam en een foto van het gezicht van een kind op elke bladzijde van het avontuur te gebruiken voor de hoofdpersoon van het boek.

Zo voelen kinderen zicht echt de held van het verhaal. En kunnen ze zijn wie of wat ze maar willen zijn. Fantaseert jouw kleine meid of man over eenhoorns? over draken? Of droomt jouw hij/zij van een avontuur diep in de zee of als voetbal-ster? Alles is mogelijk in een gepersonaliseerd kinderboek!

Als kinderen zichzelf zo in een boek zien, levert dat een hoop plezier en verwondering op. Maar het zorgt ook voor een enorme boost in zelfvertrouwen en het stimuleert het verbeeldingsvermogen en creativiteit.

En of je nou je kind voorleest of een boek samen leest, het is een moment van samen zijn. En aan dat speciale moment hopen we met onze BiMi Books bij te kunnen dragen. Een moment van plezier, samenzijn en échte aandacht voor elkaar.

gepersonaliseerd kinderboek
bimibooks logo

Pap, mag ik een keer op een draak vliegen?

Elke avond voor het slapen lees ik mijn 2 zoontjes (4 en 6 jaar) in bed een boek voor. Even samen de dag afsluiten en tot rust komen. Voor mij is het één van de fijnste en meest intieme momenten met mijn jongens. Even volledige aandacht en tijd voor en met elkaar.

We lezen allerlei soorten boeken samen; verhalen over dino’s en draken, Pluk van de Petteflet en af en toe ook gewoon een Donald Duck. Maar welke verhalen we ook lezen, de jongens vragen steevast of ik de boeken zo wil voorlezen dat zij de hoofdpersonen van het boek zijn. Zo spreken de verhalen nog meer tot de verbeelding en komen de verhalen voor hun echt tot leven.

Toen ik vervolgens afbeeldingen liet zien van diezelfde boeken, maar dan met een foto van hun hoofd erin gefotoshopt, waren ze helemaal enthousiast: ‘Pap mag ik ook eens op een draak vliegen?’ en ‘kun je van mij ook een superheld maken?’

Het idee van de gepersonaliseerde kinderboeken met naam en foto was geboren…

Eén BiMi Book zorgt voor twee kinderen met een glimlach!

De gedachte achter BiMi Books is er één van positiviteit en het creëren van een positieve impact. Dat is in ieder geval wat we proberen te doen met onze boeken. Vanuit die gedachte hebben we ook een samenwerking met Stichting Jarige Job opgezet.

Voor elk verkocht boek doneert BiMi Books aan Stichting Jarige Job. Zo brengen we niet alleen een glimlach bij het kind dat het boek heeft gekregen, maar ook één bij een kind dat met de hulp van Stichting Jarige Job zijn verjaardag kan vieren.