fbpx
HELP!

Hoe kunnen we je helpen?

Close
Close
123, New Lenox Jersey City, NJ 07305, USA
123-456-7890 info@yoursite.com
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.

BiMi Books: een fantastisch cadeau voor een kind van 4 jaar!  

Als je op zoek bent naar het leukste en meest persoonlijke cadeau voor de vierde verjaardag van je kind of kleinkind? Zoek niet verder. Een voorleesboek van BiMi Books tovert een onvergetelijk glimlach op het gezicht van ieder kind. Duik samen met je kleine meid of man in één van de fantastische werelden en beleef een prachtig avontuur. 

2021 04 15 Social post - concentratievermogen

Een momentje samen

Er gebeurt zo enorm veel in je leven én in het leven van je kind. Het is daarom goed om regelmatig een momentje samen te pakken om even tot rust te komen. Met de voorleesboeken van BiMi Books creëer je heel gemakkelijk die fijne, gezellige en knusse momenten. Samen met je kleine spruit op avontuur, net voor het slapen gaan of juist gewoon om midden op de dag even tot rust te komen. Dat gun jij je (klein)kind toch zeker ook wel voor zijn of haar verjaardag? 

Je kleine held in de hoofdrol

De voorleesboeken van BiMi Books zijn geen gewone boeken. In onze voorleesboeken speelt jouw kind de hoofdrol. Dat doen we door de boeken op elke bladzijde met naam en foto te personaliseren. Zo komt de fantasie van ieder kind nog meer tot leven in onze avonturen. Is je kind een stoere drakentemmer, gaat hij of zij op avontuur met alle zeedieren of gaan jullie op zoek naar de verloren voetbal? Eén ding is zeker, jouw kind is de absolute held! 

‘Ik zou wel eens op een draak willen vliegen’

Alles is mogelijk in de avonturen van BiMi Books. Jouw kleine meid of man op de rug van een heuse draak? Geen probleem! Wanneer je kind zichzelf terugziet in het boek zorgt dat voor een lach zoals je die nog nooit gezien hebt. Maar, naast die schitterende lach brengen de boeken van BiMi Books nog vele andere fijne voordelen: 

  • Plezier en verwondering: een van de belangrijkste doelen van onze boeken is het brengen van plezier en verwondering bij onze kleine lezertjes en/of luisteraars. Ieder kind vindt het prachtig om de fantasierijke werelden te ontdekken, op avontuur te gaan én zichzelf terug te zien als hoofdrolspeler van het boek. 
  • Een steuntje in de rug: jouw kind is de held van het verhaal en kan de hele wereld aan. Dat benadrukken we nog maar eens extra in onze avonturen. Het zorgt voor een fijne boost in het zelfvertrouwen van je kind en wie kan dat nou niet gebruiken? 
  • Fantasie en creativiteit: Wanneer je kleine spruit zichzelf ziet als een beresterke drakentemmer of een ware diepzee-verkenner, bevordert dat zijn of haar fantasie én het creatieve vermogen. Ze komen immers in contact met geheel nieuwe werelden en verhalen. 
2021 07 29 Social post - magie van een kinderboek

Bestel nu een BiMi Books als cadeau

Bij BiMi Books vinden we het belangrijk dat we het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Het bestellen van dit bijzonder cadeau voor een kind van vier jaar is daarom ook heel erg makkelijk. In vier eenvoudig stappen bestel je jouw gepersonaliseerde voorleesboek! 

  • Maak je keuze: waar wordt jouw kleine meid of man nou echt enthousiast van? is je kind gek op sprookjesachtige eenhoorns? Of is het al een echt voetballertje? Ga voor het boek dat het beste past bij jouw kind of kleinkind.
  • Upload een leuke foto: ga op zoek naar de allerleukste foto van je kleine meid of man. Je gaat ‘m heel vaak terugzien dus wees zorgvuldig. Je kleine held moet natuurlijk wel goed voor de dag komen.
  • Bewerk de foto: geen zorgen, je hebt geen bijzondere fotoshop-skills nodig om de foto te bewerken. We vragen je alleen om de contouren van het gezicht van je kind uit te knippen. Met onze tools is dat heel erg makkelijk.
  • Controleren: dit is een zeer belangrijk onderdeel van de vier stappen. Als de preview nog niet helemaal naar wens is, kun je heel gemakkelijk nog wat wijzigingen in de foto aanbrengen. Zo weet je zeker dat wat je bestelt ook echt goed is.

TIP: je kan het bewerken ook helemaal aan ons over laten. Upload de foto van je peuter, schrijf een voorwoord voor hem of haar en wij doen de rest. Lekker makkelijk, toch?

Een leerzaam avontuur als cadeau

Een voorleesboek is een uitstekend cadeau voor een kind van 4 jaar. Op deze leeftijd gaan ze namelijk net naar school en gaat de ontwikkeling hard. Ze leren de wereld begrijpen en vragen duizenden ‘waarom’-vragen. In onze boeken maken ze kennis met allerlei situaties en beginnen ze sociale situaties ook steeds beter te begrijpen. Door regelmatig voor te lezen draag je dus bij aan deze ontwikkeling. 

 

Een vrolijk avontuur voor de grootste voetbalfans

gepersonaliseerd voorleesboek

Een betoverend avontuur vol magische momenten

Ga mee op een zoektocht diep in de zee in dit geweldige avontuur 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over één van onze gepersonaliseerde voorleesboeken? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bij BiMi Books staan we je graag te woord. Neem gerust contact met ons op.