fbpx
HELP!

Hoe kunnen we je helpen?

Close
Close
123, New Lenox Jersey City, NJ 07305, USA
123-456-7890 info@yoursite.com
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.

BiMi Books: hét cadeau voor een kind van 5 jaar

Ben je op zoek naar het leukste, meest persoonlijke en originele cadeau voor de vijfde verjaardag van je (klein)kind? Zoek niet verder, want een gepersonaliseerd voorleesboek is een geweldig avontuur voor kind én ouder!

Jouw kleine held speelt de hoofdrol, dus ga samen met je kind op avontuur in één van de magische boeken van BiMi Books.

gepersonaliseerd kinderboek

Samen lezen

Na een lange dag school en spelen met vriendjes en vriendinnetjes is het tijd voor een heerlijk genietmomentje samen met papa of mama. Eventjes heerlijk ontspannen onder het genot van een magisch voorleesverhaal. Dat gun jij je(klein)kind toch ook voor zijn of haar verjaardag?

De held van het verhaal

Bij BiMi Books maken we boeken waarin jouw kind of kleinkind de hoofdrol speelt. Op elke bladzijde wacht weer een nieuwe verrassing en gaat het avontuur door. Als heuse drakentemmer, diepzee avonturier of als betoverende prinses wanen ze zich de echte held van het verhaal.

‘Kan je van mij ook een superheld maken?’

Wanneer kinderen zichzelf op deze manier in een boek zien, zorgt dat natuurlijk voor een geweldige brede lach van oor tot oor. Maar daarnaast brengen de boeken van BiMi Books ook nog andere fijne voordelen:

  • Plezier en verwondering: allereerst halen de kleine lezertjes en/of luisteraars enorm veel plezier en verwondering uit de boeken. Ze vinden het schitterend om de fantasierijke werelden te ontdekken en zichzelf terug te zien als hoofdpersonage.
  • Een boost in zelfvertrouwen: jouw kind kan de hele wereld aan, dat wordt nog maar eens extra onderstreept in de avonturen van BiMi Books. Het zorgt voor dat beetje extra zelfvertrouwen wat ieder kind kan gebruiken.
  • Stimulering van verbeeldingsvermogen en creativiteit: als je kleine spruit zichzelf terugziet als stoere drakentemmer of ware diepzee avonturier, stimuleert dat het verbeeldingsvermogen én de creativiteit. Ze komen ten slotte in aanraking met compleet nieuwe werelden en verhalen.

Hoe werkt het?

Het bestellen van dit prachtige cadeau voor een kind van 5 jaar is heel eenvoudig. In vier eenvoudige stappen haal je jouw BiMi Book in huis!

  • Kies een boek: is je kind helemaal weg van sprookjesachtige eenhoorns? Of houdt hij of zij juist van stoere draken? Kies het boek dat het best bij jouw (klein)kind past.
  • Upload je foto: pak de fotoboeken, digitale archieven of natuurlijk je smartphone erbij en ga op zoek naar de allerleukste foto van je kleine. Als hoofdrolspeler moet je held natuurlijk wel goed voor de dag komen! 😉
  • Bewerk de foto: je eigen kind is natuurlijk prachtig dus maak je geen zorgen, we vragen je niet om aan de slag te gaan met allerlei hippe filters. Het gaat er hier onder andere om het uitknippen van de contouren van het gezichtje en haren.
  • Bekijk de preview: een belangrijk onderdeel in de vier stappen. Wanneer de preview nog niet helemaal naar wens is kan je namelijk gemakkelijk nog wat aanpassingen aan de foto doen. Zo weet je zeker dat wat je bestelt, ook écht goed is.

TIP: Wil je het jezelf nou echt gemakkelijk maken, dan laat je de bewerking gewoon aan ons over. Upload de foto van je kleine meid of man, schrijf jouw persoonlijke voorwoord voor hem of haar en wij doen de rest. Makkelijker kan het niet!

Een leerzaam avontuur

Wanneer je dit cadeau voor je kind van 5 jaar geeft, gaat hij of zij een prachtig en leerzaam avontuur tegemoet. Je kleine spruit gaat als het goed is net naar de basisschool en leren lezen hoeft nog niet. Toch beginnen ze op deze leeftijd al erg nieuwsgierig te worden naar alle lettertjes en cijfertjes die mama of papa uit de voorleesboeken haalt. Langzamerhand herkennen ze de schrijfsels en maken ze steeds meer de koppeling tussen geschreven en gesproken woorden. Door vaak voor te lezen versnel je dit proces op een gezonde en speelse manier.

Een spannend verhaal over draken voor stoere jongens en meisjes

Een magisch voetbalavontuur voor de grootste fans

Ga mee op een zoektocht diep in de zee in dit geweldige avontuur 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over één van onze gepersonaliseerde voorleesboeken? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bij BiMi Books staan we je graag te woord. Neem gerust contact met ons op.