fbpx
HELP!

Hoe kunnen we je helpen?

Close
Close
123, New Lenox Jersey City, NJ 07305, USA
123-456-7890 info@yoursite.com
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.

Gepersonaliseerde voorleesboeken met naam én foto

Duik diep in de zee of waan jezelf een heuse drakentemer, ga op pad met een magische eenhoorn of los het mysterie van de verdwenen voetbal op. Jouw kind is de held van het verhaal in een gepersonaliseerd voorleesboek van BiMi Books.

De Magische Eenhoorn - gepersonaliseerd kinderboek met naam en foto
MET NAAM EN FOTO

Bestel nu online voor 29,99 euro:

Bij BiMi Books heb je keuze uit verschillende voorleesboeken. Om een boek te personaliseren hebben we het volgende van je nodig:

  • De naam van je kind
  • Een goede foto van het gezicht van je kind (bv pasfoto)

Als we de informatie van je hebben ontvangen kunnen we bezig met dat waar we goed in zijn; de leukste en meest persoonlijke kinderboeken maken voor jouw kleine held! Zie je het al voor je; jouw kleine als drakentemmer of op avontuur met een eenhoorn? Niets in onmogelijk in de avonturen van BiMi Books!

Gepersonaliseerd voorleesboek als cadeau

Een gepersonaliseerd voorleesboek van BiMi Books is een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment in het leven van jouw bijzondere kleine meid of man. Van verjaardag tot afzwemmen en van sinterklaas tot kerst. De verrassing en verwondering is altijd ongeëvenaard groot. Ieder (klein)kind, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje zal er blij mee zijn. En uiteraard de papa’s en mama’s ook!

gepersonaliseerde kinderboeken

Een spannend verhaal over draken voor stoere jongens en meisjes

Een avontuur speciaal voor alle grote kleine voetbalfans

gepersonaliseerde kinderboeken

Ga mee op een zoektocht diep in de zee in dit geweldige avontuur 

In 4 simpele stappen maak je een uniek
gepersonaliseerd voorleesboek

gepersonaliseerd boek met afbeelding van kind

1. Kies een boek

gepersonaliseerd boek met afbeelding van kind

2. Upload je foto

gepersonaliseerd boek voor kind

3. Bewerk de foto

gepersonaliseerd boek voor kind

4. Bekijk de preview

Voorlezen werkt

In de hectiek van het dagelijkse leven is het moeilijk om de momenten te vinden om even goed tot rust te komen en quality time te spenderen met je kids. Met het voorlezen van een vrolijk of spannend boek vind je dat moment. Bij BiMi Books geloven we in de kracht en de voordelen van voorleesboeken:

gepersonaliseerd kinderboek
  • Leesplezier: het moment dat kinderen zichzelf herkennen en letterlijk terugzien in hun eigen voorleesboek is geweldig. De verwondering en trots is van hun gezicht af te lezen als ze zichzelf zien schitteren als de held van het verhaal. En dat enthousiasme zorgt ervoor dat ze nog geïnteresseerder zijn in de vrolijke en spannende verhalen. Ze zijn tenslotte zelf de hoofdrolspeler! Het verhoogt het leesplezier, waar ze later veel voordeel van zullen ondervinden.
  • Fantasie: door samen te genieten van de verhalen uit de gepersonaliseerde voorleesboeken, wordt de fantasie van je kind geprikkeld. De verhalen zijn zo geschreven dat ze ervoor zorgen dat kinderen worden gestimuleerd om na te denken over situaties die ze zelf nog nooit hebben meegemaakt. Die fantasie gebruikt een kind om nieuwe spelletjes te ontdekken, oplossingen te verzinnen en te oefenen met sociale situaties. Kortom, fantasie is essentieel voor de ontwikkeling van je kind.
  • Sterke band: als ouder wil je natuurlijk niets liever dan een sterke band met je kind. Het is bewezen dat voorlezen hier goed bij kan helpen. Geen werk, schermen of andere zaken die kunnen afleiden, maar gewoon even echte 1-op-1 tijd. Als je dit dagelijks doet, bouw je structureel aan de relatie tussen jou en je kind. Een gepersonaliseerd boek helpt hier nóg beter mee. Omdat je kind zichzelf herkent in het boek zullen de gesprekken makkelijker op gang komen. Ook die gesprekken zijn belangrijk voor de band met je kind.

Wat klanten vinden van onze gepersonaliseerde voorleesboeken

Lees meer reviews op Trustpilot

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over één van onze gepersonaliseerde voorleesboeken? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bij BiMi Books staan we je graag te woord. Neem gerust contact met ons op.