fbpx
HELP!

Hoe kunnen we je helpen?

Close
Close
123, New Lenox Jersey City, NJ 07305, USA
123-456-7890 info@yoursite.com
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.

 

 

BiMi Books: een spetterend cadeau voor het zwemdiploma 

Of het nou diploma A, B of C is, het zwemdiploma is een prachtige en belangrijke mijlpaal in het leven van je kleine meid of man. Daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij. Met een gepersonaliseerd voorleesboek van BiMi Books haal je het perfecte cadeau voor het zwemdiploma in huis. 

Diep in de Zee - gepersonaliseerd kinderboek met naam en foto
MET NAAM EN FOTO

Bestel online voor 29,99 euro:

Vol spanning op het startblok, wachtend op het sein dat ze in het water mogen duiken voor hun afzwemmen. Onderwater zwemmen door het soms zo gevreesde gat, watertrappelen tot de kramp bijna in de benen schiet en borstkrollen alsof het de olympische spelen zijn.

Afzwemmen is niet niks voor je kleine meid of man, en dat moet natuurlijk beloond worden. Na zo’n intensieve, spannende ervaring hebben ze wel een bijzonder cadeau voor hun zwemdiploma verdiend. Met het boek “Diep in de Zee” krijgt jouw kleine afzwemmer met naam en foto de hoofdrol in een vrolijk onderwater avontuur en zorg jij voor een spetterende verassing!

Meerdere voorleesboeken van Bimi Books

Bij BiMi Books heb je de keuze uit meerdere gepersonaliseerde voorleesboeken. Elk met een eigen thema; van verhalen over stoere drakentemmers tot avonturen met magische eenhoorns, er is voor ieder wat wils. Eén ding staat voorop in al onze boeken; jouw kind is de held van het verhaal. 

Om hem of haar de hoofdrol te geven, hebben we de naam van je kind en een leuke foto nodig. Als we die hebben, gaan we bezig met datgene waar we zo goed in zijn en waar we zoveel passie voor hebben; het maken van het leukste en meest persoonlijke kinderboek voor jouw kleine meid of man!  

Een spannend verhaal over draken voor stoere jongens en meisjes

Een avontuur speciaal voor alle grote kleine voetbalfans

Een magisch avontuur voor ieder kind dat dol is op eenhoorns 

In 4 simpele stappen maak je een uniek
gepersonaliseerd voorleesboek

gepersonaliseerd boek met afbeelding van kind

1. Kies een boek

gepersonaliseerd boek met afbeelding van kind

2. Upload je foto

gepersonaliseerd boek voor kind

3. Bewerk de foto

gepersonaliseerd boek voor kind

4. Bekijk de preview

Grote winst voor je kleine held

Tussen die zwemlessen en de andere dagelijkse verplichtingen door is het belangrijk om op zoek te gaan naar een momentje voor jullie samen. Even wat quality time met papa of mama. Met een leuk voorleesboek heb je dat momentje makkelijk gevonden. Naast die mega belangrijke tijd samen, brengt voorlezen nog hele andere voordelen met zich mee: 

  • Lezen voor later: het moment dat jouw kind zichzelf voor het eerst herkent als de held van het verhaal is écht fantastisch. Vol trots zullen ze de avonturen van BiMi Books beleven en ze zullen van het begin tot het einde geboeid zijn. Dat enthousiasme werkt in veel gevallen door. Ze zijn extra geïnteresseerd in de verhalen en maken op een speelse manier kennis met het lezen van boeken. Die verhoging van het leesplezier is iets waar ze later alleen maar profijt van kunnen hebben. 
  • Fantasie: het is belangrijk om de fantasie van je kleine spruit te prikkelen. Dat lukt uitstekend met de voorleesboeken van BiMi Books. Ze zijn namelijk zo geschreven dat je kinderen worden getriggerd om na te denken over situaties die ze zelf nog nooit hebben meegemaakt. Die fantasie gebruiken ze later weer om nieuwe spelletjes te ontdekken, creatieve oplossingen te bedenken én te oefenen met sociale situaties. Een positieve prikkeling van de fantasie is essentieel voor de ontwikkeling van je kind. 
  • Troeteltijd: als je papa of mama bent, dan wil je uiteraard niks liever dan een hele goede band met je kindje. Meerdere onderzoeken hebben uitgewezen dat voorlezen hier erg goed bij kan helpen. Het is een moment dat alle hectiek, schermen en andere invloeden van buitenaf even niet tellen. Alleen jij, je kind en het avontuur. Wanneer je dagelijks voorleest, bouw je structureel aan jullie onderlinge band. De voorleesboeken van BiMi Books zijn een extra steuntje in de rug. Omdat je kind zichzelf herkent in het boek zullen de gesprekken makkelijker op gang komen. Ook die gesprekken zijn natuurlijk belangrijk voor de band met je kind. 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over één van onze gepersonaliseerde voorleesboeken? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bij BiMi Books staan we je graag te woord. Neem gerust contact met ons op.