fbpx
HELP!

Hoe kunnen we je helpen?

Close
Close
123, New Lenox Jersey City, NJ 07305, USA
123-456-7890 info@yoursite.com
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.

Het leukste en meest persoonlijke kinderboek over voetbal

Is jouw kleine de nieuwe Frenkie de Jong, Kevin de Bruyne, Lieke Martens of misschien zelfs wel de nieuwe Lionel Messi? Of houdt je kind gewoon heel veel van voetbal en avontuur? Speciaal voor de allerkleinste voetballertjes heeft BiMi Books een geweldig kinderboek met een doldwaas voetbal avontuur..

book-4-cover
met naam én foto

Maak jouw kleine grote voetbalfan de held van

Het mysterie van de verdwenen voetbal

Beleef samen een magisch avontuur en los het mysterie van de verdwenen voetbal op. Jouw kleine voetbalheld speelt de hoofdrol in dit geweldige verhaal. De hulp van jouw kleine meid of man is meer dan ooit nodig! Er verdwijnen namelijk door het hele land voetballen en niemand weet hoe dat komt. Een heuse ramp, want er staat net een groot voetbalkampioenschap op het punt van beginnen. En zonder voetballen kan het kampioenschap natuurlijk niet doorgaan…

Dat laat de held van dit wonderlijke voetbal avontuur natuurlijk niet gebeuren. Samen gaan jullie op onderzoek uit; het begin van een magisch voetbal avontuur!  Lukt het om het mysterie op te lossen en nog op tijd te zijn voor het toernooi? Je komt er samen achter in dit fantastische kinderboek over voetbal.

Topcadeau om na te genieten van het WK 2022

 

Het WK 2022 is net achter de rug. Wat een spanning en voetbalfeest was dat. Zeker voor de allerjongste voetbalfans blijft zo’n eerste WK er één die ze zich altijd zullen herinneren. Bij veel kleine voetballertjes wakkert zo’n WK de passie en het plezier voor voetbal extra aan. Het ideale moment om ze te verassen met een magisch voetbalavontuur waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Een prachtige cadeau voor jouw kleine voetbal fan om nog even na te genieten.

In 4 simpele stappen maak je een uniek
gepersonaliseerd voorleesboek

gepersonaliseerd boek met afbeelding van kind

1. Kies een boek

gepersonaliseerd boek met afbeelding van kind

2. Upload je foto

gepersonaliseerd boek voor kind

3. Bewerk de foto

gepersonaliseerd boek voor kind

4. Bekijk de preview

Een spannend verhaal over draken voor stoere jongens en meisjes

gepersonaliseerd voorleesboek

Een betoverend avontuur vol magische momenten.

Ga mee op een zoektocht diep in de zee in dit geweldige avontuur 

Samen op avontuur

Na een drukke schooldag  door naar de voetbaltraining. Heerlijk even uitrazen op het veld. Je kleine voetballer of voetbalster is er maar druk mee. Hoe lekker is het dan om na zo’n drukke dag even een momentje te pakken om samen met je kind quality time te spenderen. Een van de beste manieren om dat te doen is met een fijn voorleesboek, zoals dit kinderboek over voetbal. Voorlezen kent namelijk vele voordelen:

gepersonaliseerd kinderboek
  • Betere woordenschat: bewust en onbewust leert je kind een groot aantal nieuwe woorden kennen en gebruiken.
  • Stimulering van het inlevingsvermogen: het vermogen om in te kunnen leven is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Door voor te lezen komen kids in aanraking met nieuwe situaties. En door te horen over dingen die ze zelf niet hebben beleefd, groeit dit vermogen.
  • Een sterkere band: voorlezen draagt bij aan een sterkere band tussen ouder en kind. Met een gepersonaliseerd voorleesboek is je aandacht nóg meer gericht op je kleine meid of man.

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over één van onze gepersonaliseerde voorleesboeken? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bij BiMi Books staan we je graag te woord. Neem gerust contact met ons op.