fbpx
HELP!

Hoe kunnen we je helpen?

Close
Close
123, New Lenox Jersey City, NJ 07305, USA
123-456-7890 info@yoursite.com
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.

Met de kinderboeken met naam van BiMi Books is avontuur gegarandeerd

Samen met je kleine meid of man op avontuur na een lange schooldag vol indrukken en ontdekkingen. Even een momentje samen met papa, mama, opa of oma, dat kan toch alleen maar goed zijn? Zeker als jouw kind de hoofdrol speelt in één van de doldwaze avonturen van BiMi Books.

gepersonaliseerde kinderboeken
MET NAAM EN FOTO

Bestel nu online voor 29,95 euro:

Gepersonaliseerd voorleesboek van BiMi Books

We hebben keuze uit verschillende boeken met fantastische avonturen. Om onze kinderboeken met naam en foto speciaal voor jouw kleine spruit te maken, hebben we het volgende van je nodig:

  • De naam van je kind: de held van het verhaal moet natuurlijk wel een naam hebben!
  • Een foto van je kind: jouw kind speelt de held van het verhaal. Dan moet hij of zij natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen. Zoek dus de allermooiste foto (bijvoorbeeld een pasfoto) uit van je kind voor het beste resultaat.

Zodra we de naam en foto hebben ontvangen, gaan we aan de slag met datgene waar we zo goed in zijn; het leukste en meest persoonlijke kinderboek maken voor jouw kleine meid of man. Zie je het al voor je: jouw kind als heuse drakentemmer of op avontuur met een eenhoorn, dat is toch geweldig? Bij BiMi Books wordt het werkelijkheid.

Kinderboeken met naam: een topcadeau!

 

De kinderboeken met naam van BiMi Books zijn een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment in het leven van jouw bijzondere kind. Of het nou een presentje is voor het afzwemmen of voor een derde, vierde, vijfde of zesde verjaardag, voor Kerst of voor Sinterklaas, de verrassing is altijd ongeëvenaard groot. Je tovert er de aller breedste lach mee op het gezichtje van je kind. Dat is toch wat je wil als papa en mama?

In 4 simpele stappen maak je een uniek
gepersonaliseerd voorleesboek

gepersonaliseerd boek met afbeelding van kind

1. Kies een boek

gepersonaliseerd boek met afbeelding van kind

2. Upload je foto

gepersonaliseerd boek voor kind

3. Bewerk de foto

gepersonaliseerd boek voor kind

4. Bekijk de preview

Een spannend verhaal over draken voor stoere jongens en meisjes

gepersonaliseerd voorleesboek

Een betoverend avontuur vol magische momenten

Ga mee op een zoektocht diep in de zee in dit geweldige avontuur 

Voorlezen werkt

In de dagelijkse drukte van werk en privé is het soms best lastig om de juiste momenten te vinden om te ontspannen en quality time met je kids door te brengen. Dat moment kun je vinden tijdens het voorlezen van een avontuurlijk en fantasierijk voorleesboek. Bij BiMi Books geloven we in de kracht en de positieve effecten van het voorlezen van een boek:

  • Leesplezier: het moment dat kinderen zichzelf herkennen en letterlijk terugzien in hun hun eigen voorleesboek is schitterend. Je ziet de verbazing en tegelijkertijd de trots op hun gezicht als ze zichzelf zien stralen als de held van het avontuur. Dat enthousiasme maakt dat ze nog geïnteresseerder zijn in de vrolijke en avontuurlijke verhalen. Ze zijn tenslotte zelf de held! Het vergroot daarmee het leesplezier, waar ze later veel profijt van zullen hebben.
  • Fantasie: door samen te genieten van de verhalen uit de kinderboeken met naam, wordt de fantasie van jouw kind gestimuleerd. De verhalen worden zodanig geschreven dat ze kinderen laten nadenken over situaties waarin ze zelf nog nooit zijn geweest. Kinderen gebruiken deze fantasie om nieuwe spelletjes te ontdekken, oplossingen te bedenken en sociale situaties te oefenen. Kortom, fantasie is cruciaal voor de ontwikkeling van je kind.
  • Een goede relatie: als ouder wil je niets liever dan een sterke band met jouw kleine meid of man. Het is aangetoond dat voorlezen daarbij een helpende hand kan bieden. Geen werk, beeldschermen of andere zaken die afleiden, maar even echte één-op-één tijd. Als je dit dagelijks doet, bouw je op een structurele wijze aan de relatie tussen jou en je kind. De kinderboeken met naam helpen hier nog meer bij. Doordat je kind zichzelf herkent in het boek, komen de gesprekjes makkelijker op gang. Wat natuurlijk ook weer erg goed is voor jullie onderlinge band.

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over één van onze kinderboeken met naam? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bij BiMi Books staan we je graag te woord. Neem gerust contact met ons op.